Drugi o nama

"Sa Studijom Conex surađujemo već godinama i puno su nam više od komunikacijskih savjetnika ili organizatora događanja. Zahvaljujući njihovom znanju i iskustvu, osjećamo se sigurnije jer znamo da će sve riješiti brzo i s lakoćom, a s krajnjim rezultatom smo uvijek zadovoljni. Posebno nam je drago što uvijek vide širu sliku, što je osobito važno za našu kompaniju, koja ne posluje samo u Hrvatskoj, već i na desecima drugih tržišta po svijetu. Dobar i pouzdan partner važna je karika uspješnog poslovanja - Conexovci to stvarno jesu, a suradnja s njima je poslovno dobra i ugodna."

Mislav Vučić, CEO, JGL d.d. Rijeka

"Surađujemo sa Studijom Conex već nekoliko godina i sretni smo da smo našli pravog partnera, za sve što nam zatreba. Bilo da govorimo o suradnji s medijima, organizaciji događanja ili komunikacijskim savjetima koje nam pomažu u poslovanju, svaki put smo zadovoljni s rezultatima i entuzijazmom kojim pristupaju poslu. Cijeli tim je profesionalan, a imaju i zavidnu razinu znanja iz različitih područja."

IVAN ŽIC, Marina Punat grupa

"Poslovna suradnja sa Studijom Conex omogućava nam konkurentsku prednost u pružanju naših usluga za više od 35.000 kupaca diljem Hrvatske. Visoko kvalitetna, inovativna i pouzdana podrška prilagođena je našim potrebama i čini nas prepoznatljivima na tržištu. Brzina reakcije u svim situacijama iznimno nam je važna zbog svakodnevne prilagodbe tržišnim uvjetima."

mr.sc. Tina Jakaša, dipl.ing, viši savjetnik, HEP Elektra

"Nakon 17 godina rada u super organiziranoj međunarodnoj farmaceutskoj kompaniji, odlučila sam da želim pokrenuti svoju vlastitu tvrtku. Nakon 6 mjeseci rada na pokretnju iste, ono što s najvećom sigurnošću mogu tvrditi je da je moja najveća sreća bila što sam za partnera u pokretanju poslovanja odabrala upravo Studio Conex. Znači...oni znaju sve! Tim vrhunskih stručnjaka u svom poslu napravio nam je kompletan branding, osmislio kompletnu komunikacijsku platformu i što je najvažnije - svakodnevno nam pomaže osmisliti još više kvalitetnih rješenja kojima ćemo svoj brand prezentirati budućim sretnim kupcima.

Tek kada radite nešto svoje, kao start up, shvatite koliko je takav projekt kompleksan, koliko sadrži detalja za koje nisi ni slutio da netko mora napraviti i koliko je važan netko tko će u svakom trenutku znati dati jasan i jednoznačan odgovor i savjet po pitanju apsolutno svega - od odabira boja, preko dobavljača za tepisone i vrećice do pisanja dopisa kupcima ili odabira medija i vrste oglašavanja koja će uz najmanje ulaganje dati najveći učinak.

Oni jednostavno znaju komunicirati! Sa svima. I na najučinkovitiji mogući način. Raditi s nekim koji svoj posao zna do najzadnjeg detalja i nikada mu ništa za tebe nije teško, dapače, imaš osjećaj da bi s jednakim žarom radio da je tvoj projekt njegov vlastiti, pravo je osvježenju u današnjem moru tvrtki koje samo misle da znaju što rade, a to je daleko, jako daleko, od istine. Sretna sam što je naš posao tek na početku pa ću imati prilike još godinama surađivati s njima, jer je to zaista iskreno pravo zadovoljstvo!"

IVA PERIČIĆ, dr. med., Voditeljica marketinga i partner - VON BARF

„Studio Conex je u potpunosti studio kakvim se predstavlja: i za integrirane komunikacije jer gledaju „cijelu sliku“, i za tržišne komunikacije jer ostaju fokusirani na tržište i ono što klijent u konačnici želi. A usto uspijevaju udovoljiti vrlo specifičnim prohtjevima industrije zahtjevne kao sto je farmaceutska.“

Dejan Ilijaš, product manager PHARMA SWISS

"Uvijek dostupni, profesionalni i pouzdani. Sposobni pratiti specifičnu dinamiku klijenta i postati dio tima što u konačnici donosi benefite u postavljanju i kreiranju projekata. Svi ciljevi koje smo postavili, ostvareni su."

Marina Vela, administrativna direktorica NK Rijeka

„Iznimno smo ponosni na naš novi brand JAX, koji je rezultat uspješne suradnje sa stručnim i iskusnim timom Studija Conex. Njihov strateški pristup komunikaciji i unaprjeđenju marketinga omogućio nam je repozicioniranje maloprodajnog poslovanja, uz očuvanje dugogodišnje tradicije i pozitivne reputacije. Štoviše, naš imidž među kupcima i širom javnosti je unaprjeđen, o čemu svjedoči i rast prodajnih rezultata.“

Igor Bačić, komercijalni direktor, Jadran Impex

"Predano smo radili na preuređenju restorana Ariston i novoj ponudi, stoga nam je bilo važno da naše prvo predstavljanje novog koncepta bude uistinu posebno. Kao i u svemu što radimo, naši kriteriji su visoko postavljeni, a Studio Conex pokazao se pravim partnerom u ostvarenju postavljenih ciljeva. Od samog idejnog koncepta osmišljenog do najsitnijih detalja, pa do profesionalne realizacije bajkovitog svečanog otovorenja, koji je oduševio prisutne uzvanike, tim Studija Conex u potpunosti je opravdao naše povjerenje."

Marco Barbich, vlasnik Ville Ariston Opatija

„Iznimno smo ponosni na naš novi brand JAX, koji je rezultat uspješne suradnje sa stručnim i iskusnim timom Studija Conex. Njihov strateški pristup komunikaciji i unaprjeđenju marketinga...

Igor Bačić, komercijalni direktor, Jadran Impex